Effektiv uppvärmning spar pengar!

Värmer ni upp era lokaler med el, olja eller gas? Då betalar ni för mycket! Eller har ni en äldre lösning som behöver bytas ut? Då kan en modern och energieffektiv värmepump sänka uppvärmningskostnaderna med 50-70%. På köpet får ni ett bättre och jämnare inomhusklimat, bättre arbetsmiljö och minskade CO2-utsläpp.

Olika behov av uppvärmning

Alla fastigheter/lokaler har sina egna förutsättningar beroende på typ av verksamhet, storlek på lokal, isolering, antal fönster och allmän standard m m. Även inom en lokal kan förutsättningarna skiljas åt, t ex om lokalen ligger i söder- eller norrläge.

Uppvärmning och miljö

Att byta till en modern värmepump är en bra affär. Ni får mycket lägre driftbudget och börjar spara pengar från dag ett. Genom att inte längre använda fossila bränslen och med en betydligt lägre energiförbrukning gör ni samtidigt en stor insats för miljön.

Placering och dimensionering för bästa värme

Alla lokaler är unika och som  leverantör besöker vi er och erbjuder olika värmelösningar, såsom större luftvärmepumpar, bergvärmepumpar och luftvattenvärmepumpar, baserat på era specifika behov och förutsättningar. I större fastigheter erbjuder vi även olika biobränslelösningar, t ex pellets- eller flispannor.  Vi tar hänsyn till t ex fönsteryta i söderläge, typ av belysning, maskiner, antal människor som ska vistats i lokalen samtidigt m m och kan berätta hur mycket värme du faktiskt behöver och hur den ska spridas så att hela ytan du vill värma upp också blir det. Det kan vi sedan mer än 40 år tillbaka.

Vi erbjuder en totallösning och hjälp inom:

  • Service- och underhållsavtal
  • Finansiering

Värmer du upp dina lokaler med olja, gas eller el kan du spara mycket pengar genom att byta till en värmepumpslösning.
Lägg in din årsförbrukning i kalkylen till höger och se hur mycket du kan spara.

Kontakta oss för rådgivning
eller lösningsförslag