2018-05-24

Integritetspolicy

Ditt förtroende är viktigt för oss. Du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person.

Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter är skyddade hos oss och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler och våra interna riktlinjer och rutiner.

Det är viktigt för oss att vara öppna med hur dina personuppgifter hanteras som du lämnar till oss eller som vi samlar in på annat sätt. I denna informationstext beskriver vi därför hur VUAB AB behandlar personuppgifter.

1. Insamling av information

Vi samlar in de personuppgifter som du lämnar till oss, t.ex. i samband med att du kontaktar oss, besöker vår webbplats, genomför ett köp, fyller i kontaktformulär eller använder våra digitala kanaler.

Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och företagsnamn.

Dessutom tar vi via cookies automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Det går självklart att använda vår webbplats utan att låta oss lagra cookies.

2. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Informera dig via återkommande nyhetsbrev
  • Anpassa din upplevelse och information, t ex via marketing automation
  • Kontakta dig via e-post
  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice

3. Informationssäkerhet

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med vilka vi avtalat att informationen hålls konfidentiell.

4. Informationsskydd

För att skydda dina personliga uppgifter har endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

5. Hur länge sparas personuppgifter

Personuppgifter sparas endast så länge som det finns ett behov av att spara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna Integritetspolicy. VUAB AB kan komma att spara uppgifterna längre om det behövs för att följa lagkrav eller för att bevaka VUAB AB:s rättsliga intressen, till exempel om det pågår en juridisk process.

6. Dina rättigheter

Tillgång till dina personuppgifter

Du har rätt att begära information om de personuppgifter vi lagrar om dig, ett s.k. registerutdrag.

Begära rättelse

Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller ofullständig har du rätt att begära att uppgiften ska rättas.

Återkalla samtycke

Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke till behandling med framtida verkan. Det betyder att om du återkallar ditt samtycke har vi rätt att fortsätta behandla redan insamlade personuppgifter med stöd av ditt tidigare lämnade samtycke.

Du kan återkalla ditt samtycke genom att klicka på avregistreringslänken i e-postutskick eller sända ett mail till info@vuab.se med ordet NEJ i ämnesraden samt den e-postadress som finns registrerad hos oss.

Samtycke

Har vi en relation sedan tidigare och du har lämnat oss dina personuppgifter ser vi det som ett samtycke till fortsatt kommunikation. Är du en ny kontakt får du bekräfta ditt samtycke via e-post eller formulär på vår hemsida. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke, se ovan.

Kontakt

Om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter framgår nedan. Om du inte är nöjd med det svar du har fått har du rätt att lämna klagomål till Datainspektionen.

Företag: Ventilationsutveckling Vuab AB

Organisationsnr: 556127-1882

E-post: info@vuab.se

Kontakta oss för rådgivning
eller lösningsförslag