SERVICETEKNIKER

Vi växer och behöver stärka upp vårt team med en servicetekniker!

Vill du vara med på resan mot målet att göra den svenska industrin fossilfri? Har kunskap inom drift/underhåll och trivs med ett fritt arbete? Om svaren var ja kanske du är vår nya kollega!

Vi på VUAB tror inte på fortsatt användning av fossila bränslen för uppvärmning och produktion inom industrin.
Vi tror inte heller på nyinvesteringar i olja och gas. Vi tror på bioenergi och hållbara lösningar.

 

Om tjänsten:

VUAB växer och vi behöver nu stärka upp med en ny medarbetare till vårt serviceteam. Som servicetekniker på VUAB får du ett omväxlande arbete med både planerade och akuta uppdrag hos våra kunder runt om i landet. Du kommer att utföra allt ifrån installation och driftsättning till underhåll och reparation på anläggningarna. Man arbetar i såväl team som självständigt och rapporterar till servicechef.

I arbetet ingår:

  • Nyinstallation av pannor, silos och skorstenar.
  • Felsökning och justering via PLC-display.
  • Service och underhåll på våra kunders bioenergianläggningar.
  • Att ge våra kunder utbildning i hur anläggningen skall skötas dagligen och veckovis är också en del i arbetet.
  • Samarbete med kollegor och andra tekniker

 

Vem är du?

Vi hoppas att du är engagerad, självgående och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete med stöd från övriga serviceteamet. Du är ansvarsfull, flexibel och noggrann i ditt arbete. Vi ser att du har lätt för att kommunicera och har ett naturligt servicetänk när du är på plats hos våra uppdragsgivare. Vi söker dig som ser möjligheter hellre än problem.

I rollen som servicetekniker hos VUAB utgår du från Jönköpings-kontoret men arbetar på olika orter runt om i landet där anläggningarna finns, därför kommer hotellövernattningar att förekomma frekvent.

För att du skall trivas hos oss tror vi att du har erfarenhet som maskintekniker/-reparatör eller har kunskap och erfarenhet av el, VVS eller svets. Tidigare erfarenhet av arbete med PLC och Modbus/Profinet är meriterande.

Krav:

  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort

 

Har du frågor kring tjänsten eller vill presentera dig närmre är du välkommen att ringa Thord Malm på 036-550 56 11 eller maila michael.throxe@vuab.se .

Maila in din ansökan till michael.throxe@vuab.se

Vi ser fram emot att höra från dig!