Bioenergi –  din väg till hållbar uppvärmning!

Att sänka sitt koldioxidutsläpp till noll och samtidigt spara pengar är faktiskt fullt möjligt! Och ett måste för framtiden.

Fördelar med bioenergi

Genom att byta från fossilt bränsle till förnyelsebar bioenergi sparar du 65-70% av din nuvarande driftskostnad och blir samtidigt en attraktiv och miljömedveten leverantör. Vi installerar din bioenergianläggning som fristående modul eller i befintligt pannrum och sköter hela processen från start till mål.

Eftersom driftkostnaden blir så mycket lägre med bioenergi finansierar du investeringen med driftbudgeten och sparar pengar från första dagen.

Biobränsle framtidens uppvärmning

Biobränsle är framtidens sätt att värma upp större lokaler och processindustri. Kostnadseffektivt, driftssäkert och hållbart. I motsats till vad många tror kräver en modern bioenergipanna minimal tillsyn och skapar ingen smutsig miljö där den står – tvärtom är det rent och snyggt.

Vi har lyckas leverera den besparing vi utlovat till samtliga våra kunder, Både ekonomiskt och miljömässigt

Bioenergi –  din väg till hållbar uppvärmning!

Till referenser »


Ansök om bidrag från Klimatklivet

Klimatklivet logoNi som idag har uppvärmning från fossilt bränsle – olja, gas eller gasol – kan få stora delar av investeringen betald genom att ansöka om bidrag från Klimatklivet.

Kontakta oss så hjälper vi er med ansökan.

Läs mer »

Besparingskalkyl

2 ton pellets = 1 m3 olja.

Snittpris 2017
Pellets: 1.405 SEK/ton
Olja: 9.246 SEK/m3

Finansieringsmodell

Finansiera investeringen med besparingen i din driftbudget.

Kontakta oss för rådgivning
eller lösningsförslag