Till vårt kontor i Täby söker vi nu en

Servicetekniker

Som servicetekniker kommer du arbeta med reparation och service av värmepumpar samt kyl- och klimatanläggningar i Storstockholm.

Arbetsdagen börjar du inne på kontoret med att ta emot servicesamtal 08.00-10.00 och planera arbetsdagen efter det. Därefter tar du dig till de olika jobben med tjänstebil. Mestadels sker service och reparationsarbetet individuellt, vid större jobb är man dock fler personer.

För att lyckas i rollen har du minimum kylcertifikat klass 2 och en god el-kunskap. Körkort är ett krav. Vidare innebär tjänsten mycket kontakt med människor vilket förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person bör du trivas med ett självständigt arbete där du är din ”egen” chef och planerar dina arbetsdagar själv. Vuab har ingen jourtjänst.

Vi erbjuder

dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning.

Ansökan

Ansökan skickas till och ev frågor besvaras av Martin Fogelquist, endast via e-mail, martin.fogelquist@vuab.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

 

Kontakta oss för rådgivning
eller lösningsförslag